Tarieven

Ouder-kind 70,(cursus) =
7 lessen (45 minuten)
€12.50,- losse les
Kinderyoga 8 (55 minuten)5,- proefles
Tieneryoga 8 5,- proefles
Familieyoga 8,- per persoon
(50 minuten)
Therapeutische Kinderyoga 50 (60 minuten)
Privé (kinder) yoga 35,- (55 minuten)
Workshops & feestjesOp aanvraag v.a 50
Strippenkaart Kinder-Tieneryoga
4x hop on/off
34,-* 8 weken geldig +
aanmelden per les verplicht
tarieven najaar 2020

Sport & Cultuurfonds Mocht het financieel een uitdaging zijn, dan kun je contact opnemen met een mediator van het sport & cultuurfonds. Het sport & cultuurfonds kan de kosten voor de kinderyoga financieren, zie website:

Groningen

Korting Familieyoga 4 ritten = 60,- (voor 2 personen = 7.50,- p/p |6 maanden geldig en alleen te gebruiken voor jouw gezin.

Familie Yoga is een workshop. Je kunt je per keer opgeven en dus eenmalig meedoen, zonder ergens aan vast te zitten. Vandaar dat een korting dmv een proefles niet mogelijk is.

Aanmelden Ben je enthousiast of nieuwsgierig geworden en wil je een keer meedoen? Aanmelden doe je door je mij een appje te sturen of het contactformulier in te vullen. Bij voldoende deelname gaat een les door, mocht het niet doorgaan, dan krijg je je geld terug. Zie ook de algemene voorwaarden.

Workshop (op aanvraag) Wil jij een yogaworkshop op je werk of een evenement, een kinderyogafeestje, kinderdagverblijf, peuterspeelzaal, BSO, op de basisschool, voortgezet onderwijs of in het speciaal onderwijs, ziekenhuis of instelling? Dat kan! Neem contact op voor de mogelijkheden!